Tag Manager


Tuo digitaaliset tunnisteet palveluihin ja viestintään

Digitaaliset tunnisteet , kuten QR-koodit ja NFC-tunnisteet (Near Field Communication), tarjoavat uuden tavan palveluiden löytämiseen ja käyttämiseen. Tag Manager –palvelumme tarjoaa helpon tavan hallita digitaalisesta tunnisteesta (QR/NFC) avautuvaa sisältöä.

Tag Manager_BonwalOy

Tag Manager -palvelulla voit tehdä yrityksellesi räätälöityjä mobiilisivustoja ja sisältöä eri tarkoituksiin, toteuttaa kysely- ja rekisteröintilomakkeita sekä ohjata tunnisteita tiettyihin palveluihin ja sivustoihin. Palvelu tarjoaa myös monipuolisen mahdollisuuden markkinointikampanjoihin, arvontoihin, käyttäjätietojen keräämiseen sekä tunnisteiden käytön seurantaan ja tilastointiin. Lue lisää informaatiota digitaalisista tunnisteista täältä.

 

Hallitse helposti

Web-pohjaisella työkalulla toteutat helposti sisällöt ja ohjaukset sekä näet tunnisteisiin liittyvän statistiikan.

 

TMpic

 

Monipuoliset sisällöt ja toiminnot

Tunnisteen sisältö voi olla lähes mitä tahansa, kuten mobiilisivu tai –valikko, www-linkki tai  määritelty toiminto, kuten esimerkiksi SMS-viestin, sähköpostin lähettäminen tai  puhelun aktivointi. Sisältö voidaan vaihtaa automaattisesti tai ajastetusti. Alla esimerkkejä tekemistämme sisällöistä:

 

 

Tehokas seuranta

Palvelussa voit seurata tunnisteiden tilaa, käyttömääriä ja muuta statistiikkaa.

 

statistics for selected tags

 

Tag Manager -palvelullamme toteutettuja case-esimerkkejä löydät täältä.