Asiakkaat & Referenssit


Asiakastoteutuksemme koostuvat muun muassa laajoista palvelu- ja sovelluskokonaisuuksista sekä yksittäisistä sovellus- ja konsultointiprojekteista.


Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) Mobiililippusovellukset

 

 HSL Mobiililippu AppHSL Mobiililippupalvelu

Suunnittelimme ja toteutimme HSL mobiililippupalvelun ja HSL Mobiililippu sovellukset, jolla käyttäjä voi ostaa joukkoliikenteen kertalipun tai vuorokausilipun puhelimeensa helposti sovelluksen kautta. Lippua näytetään kuljettajalle ja tarkastaja lukee lipun tarkastajalaitteellaan. Mobiililippu maksetaan korttimaksuna tai operaattorin mobiilimaksuna.

HSL Mobiililippu sovellusta asennettiin 11/2015 ja 09/2018 välisenä aikana yli 1 000 000 kertaa.Best Mobile Service Price Slush

HSL Mobiililippu sovellus sai myös Slush 2016 tapahtumassa 1. palkinnon sarjassa Vuoden Paras mobiilimaksua hyödyntävä palvelu.

 

HSL Oma matkakortti AppOma Matkakortti -sovellus

Toteutimme mobiilisovelluksen joka tuo HSL:n käyttäjille mahdollisuuden tarkistaa matkakortin tiedot NFC-puhelimella paikasta riippumatta. Jokainen voi nyt itse seurata paljonko matkakortilla on arvoa tai kautta jäljellä sekä selata edellisiä matkojaan.

Sovellusta on ladattu jo 240 000 kertaa. Lataa omasi täältä: Android.

 

Hoidamme myös HSL Mobiililippu ja HSL Oma matkakortti sovellusten jakelun ja käyttäjätuen sovelluskaupoissa.


Digitunnisteet Telian mTasku maksupalvelulle

Digitaalisten maksutarrojen suunnittelu ja toteutus Telian mTasku-maksupalvelulle.

Mahdollistimme Telia Eestin mobiililompakkopalvelun välittömän käyttöönoton NFC-tunnisteiden ja QR-koodien muodossa. Kun mTasku-tunnistetta kosketaan NFC-puhelimella, ostosten maksu tehdään mTasku-sovelluksella.

 


Urban Millin tapahtumat ja kilpailut mobiilissa

Urban Millin mobiilisivutAutoimme Urban Milliä tuomaan tapahtumat ja kilpailut käyttäjäystävällisesti mobiiliin!

Raportointi toiminnot helpottavat tapahtumien ja kilpailujen seurantaa ja toteutetut sivut tuovat tapahtumien sisällöt, materiaalit ja kilpailut helposti osallistujien omiin puhelimiin. Tapahtuman aikana digitaaliset tunnisteet mahdollistavat sovelluksen käyttöönoton.

 

 


 Asiakkaitamme

Logo_HSL

Logo_SeamChip

Logo_ClearChannel

Logo_UrbanMill

Logo_EMG

Logo_IdeaVoima

Logo_GemaltoLogo_Fazer

Juveneslogo

 Secrow logo