Asiakkaat ja Referenssit


Asiakastoteutuksemme koostuvat muun muassa laajoista palvelu- ja sovelluskokonaisuuksista sekä yksittäisistä sovellus- ja konsultointiprojekteista.


Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) mobiilisovellukset

Kellonaika_HSL

HSL-Mobiililippu

 

Mobiililippupalvelu

HSL Mobiililippupalvelu,
jolla käyttäjä voi ostaa joukkoliikenteen kertalipun puhelimeensa helposti sovelluksen kautta. Lippua näytetään kuljettajalle ja tarkastaja lukee lipun QR-koodilaitteellaan. Mobiililippu maksetaan puhelinliittymän lisäarvomaksuna.

Lataa HSL Mobiililippu -sovellus helposti täältä.

 

Omamatkakortti_HSL

Oma Matkakortti 2

Oma Matkakortti NFC-sovellus

HSL-matkakorttien lukusovellus, jonka ansiosta käyttäjä näkee matkakortin tiedot suoraan NFC-puhelimessa. Käyttäjä voi katsoa kuinka paljon kortilla on arvoa tai kautta jäljellä ja selata edellisiä matkojaan.

Lataa Oma Matkakortti -sovellus  helposti täältä.

 

Hoidamme myös sovellusten jakelun ja käyttäjätuen sovelluskaupoissa.

 


Seamchip-palvelukonsepti – Asiakasrekisteri, kortit ja kauppiaan mobiilityökalut

seamchip case 2
Web-pohjainen työkalu Seamchip-kauppiaille asiakkuuksien ja kanta-asiakastoimintojen hallintaan. Kanta-asiakasrekisteri (sähköpostien ja tekstiviestien lähetys), kanta-asiakaskortit, liput, pääsyoikeudet ja kausikortit. Lippujen ja asiakasetujen luku mobiilisovelluksella.

 

 

 


Clear Channel – Interaktiivinen markkinointikampanja digitaalisilla tunnisteilla

ClearChannel pic1
NFC/QR-tunnisteita hyödyntävä digitaalinen mobiilimarkkinointi- ja kampanjapalvelu. Mainostaulujen yhteydessä monipuolisesti toteutetut mobiilisivut. Sivut ja sisältö räätälöitiin kampanjakohtaisesti. Kampanjakohtainen miniCRM-palvelu sekä sivut rekisteröintiä, kilpailuja tms. varten. Yksilöllinen statistiikka kampanjasta paikkakohtaisesti.

Kampanja toteutettiin Tag Manager -työkalulla.

 

 


Urban Mill – Tapahtumien sisällöt, kilpailut ja tulokset

Urban Mill pic 4
Urban Millin tapahtumissa on käytössä Tag Manager -työkalumme, jonka avulla tapahtumien sisällöt ja kilpailut tuodaan helposti käyttäjille mobiilisivujen muodossa, linkkien ja digitaalisten tunnisteiden kautta.

 

 

 

 

 


Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) Joukkoliikennesuunnistus

HSL joukko pic3
HSL joukkoliikennesuunnistuksessa byssipysäkeille luotiin Tag Manager-palvelun avulla monipuolinen suunnistusrata ja kilpailuja. QR-koodeja lukemalla osallistujat täyttivät muun muassa ristikkoja, sudokuja ja vastasivat kuva-arvoituksiin. Jokaisella rastilla automaattinen vastausten tarkistus, arvonta ja palautemahdollisuus.

HSL joukko pic1

 

 

 

 


Juvenes – Korttisovellus ja kassajärjestelmämoduuli

Juvenes pic1

Juvenes ravintoloiden uuden älykorttisovelluksen ja kassajärjestelmän lukijamodulin suunnittelu ja toteutus. Asiakkaat voivat ladata kortilleen tuotteita, joita voi käyttää useissa ravintoloissa. Kortti toimii ilman taustajärjestelmää.

 

 

 

 


 Asiakkaitamme

Logo_HSL

Logo_SeamChip

Logo_ClearChannel

Logo_UrbanMill

Logo_EMG

Logo_IdeaVoima

Logo_GemaltoLogo_Fazer

Juveneslogo

 Secrow logo