Avoimet työpaikat


Tulevaisuuden sovellus- ja palvelukehitys on meidän jokapäiväistä työtämme! Bonwal tarjoaa mahdollisuuksia teknologiakehityksen parissa niin koodareille kuin muillekin.

Hyppää mukaan kasvavan firman meininkiin!

Bonwalilla on rento ja kehitystä tukeva työilmapiiri, jossa jokaisen vahvuudet otetaan huomioon ja ovi on avoin uusille ideoille. Olet osa Espoossa ja Oulussa toimivaa teknologiayritystä, joka luo järjestelmiä Suomen suurimmille joukkoliikennetoimijoille!

Meillä vastataan järjestelmien kehityksestä, sovellusten testaamisesta, asiakastuesta sekä vianselvityksistä. Pääset haastamaan itsesi uudistuvan teknologian parissa ja näet ensikädessä kuinka työlläsi on vaikutus palveluiden kehityksessä ja ihmisten arjessa. Jokainen työntekijä on Bonwalilla osa yrityksen kehityskaarta, joten vastuu ja joustavuus on taattua!

Helsingin Seudun Liikenteelle toteuttamamme järjestelmä tukee jo 100 000 lipun päivittäistä virtaa. Pääkaupunkiseudun lisäksi myös Tampereen Nysse Mobilii ja muun Suomen Waltti Mobiili on tekemiämme palveluita ja sovelluksia. Kehittämämme “Tag Manager” palvelualusta auttaa yrityksiä ympäri Suomen digitunnisteiden hallinnassa ja sisältökehityksessä. Lisää tietoa meistä löydät Palvelut ja Referenssit sivuilta.

Avoimet työpaikat 

Mikäli jokin alla olevista työpaikoista on juuri sinua varten, niin olethan meihin yhteydessä!


Sovelluskehittäjä – Oulu


Avoin hakemus – Helsinki/Oulu

Kiinnostaako sinua innovatiivinen tekeminen palvelu- ja mobiilikehityksen parissa mutta et löytänyt sopivaa tehtävää sinulle? Lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen jukka.suikkanen@bonwal.com ja kerro miksi juuri sinä sopisit Bonwalille?