Räätälöidyt toteutukset


Innovatiivisia toteutuksia asiakkaillemme

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä järjestelmiä asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme toteuttaneet useita web-käyttöliittymällä varustettuja client-server ratkaisuja, sekä näihin liittyviä mobiilisovelluksia. Mobiilisovellukset hyödyntävät usein älytunnisteita (QR/NFC) sekä nopeuttavat ja helpottavat asiakkaamme toimintaa.

Esimerkkinä (alla) tekemämme HSL:n matkakortteja hyödyntävä Joukkoliikennepeli ja sen taustajärjestelmä. Loimme käyttöliittymät desktop- ja mobiilikäyttöön pelitilanteen seurantaan.

 

joukkoliikennepeli case2

 

Muita esimerkkejä toteutuksistamme löydät Asiakkaat ja Referenssit-sivuilta.

 

Vahvaa osaamista ja yhteistyötä

Osaamisemme pohjana on pitkä kokemuksemme mobiilitekniikoiden, sovellusten ja konseptien kehityksestä. Meiltä löytyy myös vahvaa osaamista NFC-teknologian hyödyntämiseen älypuhelinsovelluksissa sekä sovellusten toteuttamisesta älykorteille. Jos olet kiinnostunut kuulemaan, mitä kaikkea voisit muun muassa älytunnisteiden avulla tehdä, niin ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää.

 

Aktiivista kehitystoimintaa R&D-hankkeissa

Olemme osallistuneet aktiivisesti yritysryhmien R&D-hankkeisiin ja meiltä löytyy myös osaamista julkisrahoitteisten hankkeiden suunnittelu-, haku- ja raportiontivaiheisiin.